Färdiga paket - Barnsupporter för företag

Ett enkelt sätt för företag och föreningar att bidra till vår verksamhet är att bli Barnsupporter. För ett fast årsbidrag får ni använda Barnsupporter-märket på er webbplats och en mejlsignatur som tydligt visar att ni är med och tar fajten mot barncancer.

Barnsupporter för företag finns i två paket – Lillebror och Storasyster. Båda paketen köps direkt på vår webbplats och fungerar som ett abonnemang. Det innebär att rätten att använda Barnsupporter-märket på er webbplats och mejl förnyas varje år tills ni säger upp avtalet.

Som Barnsupporter visar ni alla barn och ungdomar som kämpar mot cancer att de har ert stöd. Det är ett enkelt sätt att göra en viktig insats. Alla Barnsupportrar får ett diplom som bevis för sitt engagemang, samt rättigheter att använda Barnsupporter-märket på sin webbplats och som mejlsignatur.

Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Med bidrag från generösa företag och medmänniskor kan vi få ännu fler att överleva i framtiden. Pengarna vi samlar in finansierar forskning om barncancer och ger stöd till drabbade familjer.